söndag 10 maj 2009

Idag, Göteborg..

Min kusin fyller 4x10 nästa söndag och vi tänkte ta en tur till honom och hans familj idag.. Det bor en bit utanför GBG.
Vi hamnar dock i 2 bilar då vi är 1 för många för bara 1 bil.. Får väl sätta igång våra walkie talkies så kan vi prata med varandra ändå.. (det gjorde vi när vi var till USA och var tvungen att ha 2 bilar, tyckte det var en rätt så smart idé faktiskt)
Innan vi åker ut till min kusin tar vi förmodligen en liten tur till Bäckebol och kollar in några få affärer. Media Markt och Net on Net är 2 ev. stop. Får väl se vad övriga gänget tycker.

Igår anlände mina föräldrar + bror vid 4 tiden på morgonen.. Ganska direkt gick de till sängs. Mamma hade varit vaken hela tiden men de övriga 2 hade sovit några timmar var under färden ner. De sov fram till vid ca 10. Sedan blev det lite frukost och en tur in till "stan". Det blev också en stund i lekparken. Pappa blev mycket god vän med en fru och herr Anka :-) Han gav dem en brödbit och sedan var de bästisar.. Tja iof så kanske man inte brukar "hugga" kompisar i fingrarna och knäna för att få mer mat men ändå :-)
Vi tog det senare rätt så lugnt, blev middag och lite tv.. Snuttis underhöll fram till att hon gick och lade sig med ett mindre avbrott för sömn där på eftermiddagen.
Hoppas att ni också hade en bra dag och får en idag med :-)

2 kommentarer:

Elin sa...

Så trevligt med besök hemifrån. Kram

Johanna sa...

Låter härligt! Förstår att alla är nöjda och belåtna!
Kramar