torsdag 7 maj 2009

Förkyld/Allergisk ??

Ja detta är nu frågan..
Jag har aldrig kollat upp min allergi och av någon anledning så ändrar sig symtomerna lite varje år.. Oftast har det kliat i halsen men ibland har det bara varit lite kli i ögonen.. Nu är jag lite täppt i näsan så jag undrar om det inte är allergi iallfall.. Måste ta en allergitablett och se om det blir bättre.. Mannen i huset kom hem igår och kände sig förkyld också.. Men han är samtidigt väldigt allergisk.. Ja det är inte lätt att veta vad som är vad.. Men som Kristina sa.. ta ett piller och se om det blir bättre.. :-) Smart tjej det där.. ska pröva det idag så får vi se...

Nåja nog om det intressanta ämnet.. :-)

På lördag kommer mina föräldrar och lillebror hit till oss och hälsar på i en vecka.. Måste städa upp lite bara så det ser hyfsat ut. Har gjort lite men just denna veckan har varit väldigt upptaget på eftermiddagarna så jag/vi har inte riktigt hunnit me..

Vädret har varit på topp fram till i förrgår.. hoppas det blir lysande igen när de nu kommer..
Körsbärsträdet står i blom, tulpanerna och vitsipporna me.. Det är sååå fint så. Träden är gröna och det känns som värsta sommaren... förutom idag när vädret är lite risigt.. Men det brukar bli bättre på eftermiddagarna.

Snuttis mår nu bra efter sin förkylning och leker för fullt på dagis. I 3 dagar har hon också varit på Erikssons förskola i Billingen .. (hos Pers föräldrar) då vi har haft möten. Men nu är det väl förhoppningsvis slut på möten för ett tag hoppas jag. Nästa vecka blir hon ledig från Dagis och är hemma med morfar, mormor och lillebror.

Hoppas ni har det gott. En kommentar värmer alltid :-)
Kram

6 kommentarer:

mamma sa...

man ska vara envis vid rätt tillfälle. VAD HAR JAG SAGT TILL DIG. Apoteket har flera bra receptfria alternativ.Kram.

Madde sa...

Det låter som om du har fått en liten släng av allergi. Hoppas att du hade det trevligt på matten ;)
Ha en bra dag!

Kristina sa...

...och hur blev det?tog du dej nåt litet piller♥
Kram....K. som jobbar på med fleeeera olika saker ♥

Anonym sa...

Hej hopp,
nu ska pengarna vara på väg till dig. Tack för jag fick komma förbi och spontanshoppa :)

Kram//Sara

Viktoria sa...

Tack Sara :-)
Japp Kristina det blev iallfall lite bättre av pillret. ;-)
Kram
Viktoria

Johanna sa...

Nä, det är inte lätt att veta vad som är vad så här års. Hoppas att ni får det mysigt med främmandet. Skulle i alla fall tro att ni föräldrar får mycket fritid :)
Kramar