onsdag 17 december 2008

Lite bilder och sånt..


En liten gosegumma som läser i sängen med sin docka.

En liten Lucia med för långt linne och 3 meters band runt magen.. :-) Men nästa år är det perfekt :-) (hann inte fålla upp det )

Charlie Chaplin eller kanske en liten minikopia. Snuttan prövar pappas skor.

I lördags var det julgodisbak med L&H. Det blev massor massor med godis. Det mesta finns faktiskt kvar fram till jul men just de som är på bilden. De som snuttan kallar Tårta är faktiskt slut. Det är chokladdoppade Marschmallows med Nonpirelli strössel på. Supergoda, nästan som de där som kallas Krokofanter.


Idag kom det ett stort gäng kläder till snuttis men även 2 till mig. Det bidde många randiga tights och tröjor men även 2 klänningar och 2 mysjackor.
Mina kläder är de nere i högra hörnet. En svart tunika och en cerise typ blustunika fast om man kallar den svarta tunika så kanske den cerisa är lite mer blus/skjorta.. Allt detta gick på "bara" 811:- Så jag tycker vi fick mycket för pengarna. Jag hade 20% på reakläderna på HM online. Tänkte att Elsa faktiskt behöver massor med kläder när det är dags för dagis. Det skall ju vara ombyten, extrakläder osv. så det är bäst att ladda upp.. nu är det bara att märka dem kvar.

Hoppas ni har det gott
Kram

Inga kommentarer: