måndag 12 oktober 2009

Detta börjar bli pinsamt..

Det blir längre och längre mellan uppdateringarna.. Men vissa veckor går saker och ting sååå fort så man liksom inte hinner focusera på just bloggandet.. Å andra sidan går jag ju min bloggrunda varje dag så ursäkten kanske är lite svag :-)
Annars har vi tagit det ganska lugnt.. E var hemma tisd + onsd förra veckan.. Blev hemskickad pga feber i måndags.. men tisd onsd var hon mer eller mindre feberfri. Så torsdag blev det dagis. Fredag hemma med pappa fram till att han åkte till Kiel. I lördags åkte vi till Uddis och köpte en ryggsäck och lite småsaker. E fick en stor Pippi och en liten Herr Nilsson och var sååååå nöjd så..
Åkte hem ganska tidigt och hade det lugnt och skönt på eftermiddagen.
I går sönda åkte jag och E till 4 xM .. vi har inte varit där på flera månader så nu var det dags.. Både E och M var lite lite snoriga men om det skall hindra oss från att träffas så blir det typ aldrig.. Nu är det snart dagis och jobbdags för oss. P har redan åkt. Borrkillarna kommer nog snart också.. vi borrar för bergvärme nämligen. I fredags hade de kommit 11 meter och stötte då på vad de gissar är berg så nu skall det borras 140 meter tror jag det var.. Så snart har vi härlig värme i huset som vi inte behöver engagera oss i .. Pelletsen åker UT med huvudet före.
Ha det gott
Kram

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Bergvärme är TOPPEN! Vi hade vedeldning i usel kombipanna förut... men det här funkar utmärkt och man behvöer, som du säger, verkligen inte engagera sej ett smack. Helt perfekt om man vill resa bort en vecka eller nåt!

Ha det bra!

Anonym sa...

Grattis till förnyelsebar uppvärmning. Hör av dig när du kommer norrut! Kram Ingegerd